home

projekti

press

kontakt

fb.com/realfibercompany

fb.com/hempcretehrvatska

fb.com/qesapets

fb.com/bioblok

fb.com/biopancomposite

©opyright by realfiber. Sva prava pridržana, 2021.

Dostava i politika povrata

Dostava

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem dostavne (kurirske) službe. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.
Proizvodi će biti zapakirani tako da se ne mogu oštetiti uobičajenom manipulacijom u transportu.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijene dostave istaknute su prilikom procesa narudžbe, a u njima je sadržan pripadajući PDV.

Politika povrata

Imamo 30-dnevnu politiku povrata, što znači da imate 30 dana nakon primitka predmeta da zatražite povrat.

Da bi ispunjavao uvjete za povrat, vaš artikl mora biti u istom stanju u kojem ste ga dobili, neupotrebljen ili neiskorišten, s oznakama i u originalnom pakiranju. Trebat će vam i potvrda o kupnji.

Da biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na info@real-fiber.eu. Ako se vaš povrat prihvati, poslat ćemo vam dopis za povrat, kao i upute kako i gdje poslati svoj paket. Predmeti poslani natrag bez prethodnog zahtjeva za povratom neće biti prihvaćeni.

Uvijek nas možete kontaktirati za bilo kakva povratna pitanja na info@real-fiber.eu.

Štete i problemi

Molimo vas da pregledate svoju narudžbu po prijemu i odmah nas kontaktirajte ako je predmet neispravan, oštećen ili ako primite pogrešan predmet, kako bismo mogli ispitati problem i ispraviti ga.

 

Iznimke / nepovratni predmeti

Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi s određenom stavkom, kontaktirajte nas. Nažalost, ne možemo prihvatiti povrat stavki sa rasprodaje ili poklon kartica.

 

Zamjena

Najbrži način da osigurate da dobijete ono što želite je vratiti predmet koji imate, a nakon što se povrat prihvati, obavite zasebnu kupnju novog predmeta.

 

Povrat novca

Obavijestit ćemo vas nakon što primimo i pregledamo vaš povrat i obavijestit vas je li povrat odobren ili ne. Ako bude odobren, automatski će vam se izvršiti povrat sredstava koristeći izvorni način plaćanja. Imajte na umu da i vašoj banci ili izdavatelju kreditnih kartica može trebati neko vrijeme da obradi i knjiži povrat.