home

projekti

press

kontakt

fb.com/realfibercompany

fb.com/hempcretehrvatska

fb.com/qesapets

fb.com/bioblok

fb.com/biopancomposite

©opyright by realfiber. Sva prava pridržana, 2021.

Opći uvjeti

UVOD
Ovom web stranicom upravlja qe:sa pets, by realfiber. Na cijeloj web lokaciji izrazi “mi” i “naši” odnose se na naša rješenja.
qe:sa pets nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne s ove stranice vama, korisniku, uvjetovano vašim prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta, pravila i obavijesti.

Posjećujući našu web stranicu i / ili kupujući nešto od nas, sudjelujete u našoj “Usluzi” i pristajete na obvezu sljedećih uvjeta i odredbi (“Uvjeti pružanja usluge”, “Uvjeti”), uključujući te dodatne uvjete i pravila ovdje navedeni i / ili dostupni hipervezom. Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web mjesta, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i / ili autori sadržaja.

Molimo pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije pristupanja ili korištenja naše web stranice. Pristupanjem ili korištenjem bilo kojeg dijela web mjesta pristajete na obvezu ovih Uvjeta pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog sporazuma, tada nećete moći pristupiti web mjestu niti koristiti bilo kakve usluge. Ako se ovi Uvjeti pružanja usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove značajke ili alati koji se dodaju u trenutnu trgovinu također će biti predmet Uvjeta pružanja usluge. Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge. Zadržavamo pravo ažuriranja, promjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili promjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno provjeravati promjene na ovoj stranici. Vaša daljnja upotreba ili pristup web mjestu nakon objavljivanja bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

ODJELJAK 1 – UVJETI ONLINE TRGOVINE
Pristajanjem na ove Uvjete pružanja usluge izjavljujete da ste najmanje punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta ili da ste punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta i dali ste nam svoj pristanak na dopustite bilo kojem od vaših maloljetnih članova obitelji da koriste ovu stranicu. Ne možete koristiti naše proizvode u bilo koje nezakonite ili neovlaštene svrhe niti smijete kršiti bilo koji zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima). Ne smijete prenositi nikakve crve ili viruse niti bilo koji kod destruktivne prirode. Kršenje ili kršenje bilo kojeg od Uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem vaših Usluga.

ODJELJAK 2 – OPĆI UVJETI
Zadržavamo pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.
Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenositi nešifrirano i uključivati ​​(a) prijenos putem različitih mreža; i (b) promjene radi usklađivanja i prilagođavanja tehničkim zahtjevima povezivanja mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani tijekom prijenosa putem mreže. Pristajete da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio Usluge, upotrebu Usluge ili pristup Usluzi ili bilo koji kontakt na web mjestu putem kojeg se usluga pruža, bez našeg izričitog pismenog odobrenja . Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo radi praktičnosti i neće ograničiti ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ODJELJAK 3 – TOČNOST, Cjelovitost i pravovremenost informacija
Ne snosimo odgovornost ako podaci dostupni na ovoj stranici nisu točni, potpuni ili aktualni. Materijal na ovom web mjestu dostupan je samo za opće informacije i na njega se ne smije oslanjati niti ga koristiti kao jedinu osnovu za donošenje odluka bez savjetovanja s primarnim, točnijim, cjelovitijim ili pravovremenijim izvorima informacija. Svako oslanjanje na materijal na ovoj stranici na vaš je rizik.
Ova stranica može sadržavati određene povijesne informacije. Povijesni podaci, nužno, nisu trenutni i daju se samo za referencu. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nemamo obvezu ažurirati bilo kakve podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost nadzirati promjene na našem web mjestu.

ODJELJAK 4 – IZMJENE USLUGE I CIJENE
Cijene naših proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti Uslugu (ili bilo koji njezin dio ili sadržaj) bez najave u bilo kojem trenutku.
Nećemo biti odgovorni ni vama ni bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili ukidanje usluge.

ODJELJAK 5 – PROIZVODI ILI USLUGE (ako je primjenjivo)
Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo putem Interneta putem web mjesta. Ovi proizvodi ili usluge mogu imati ograničene količine i mogu se vratiti ili zamijeniti samo u skladu s našim Pravilima o povratu. Učinili smo sve napore da što točnije prikažemo boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u trgovini. Ne možemo garantirati da će prikaz bilo koje boje na monitoru vašeg računala biti točan. Zadržavamo pravo, ali nismo obvezni, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga na bilo koju osobu, zemljopisnu regiju ili nadležnost. To pravo možemo ostvariti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničiti količine bilo kojih proizvoda ili usluga koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijene proizvoda mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku bez najave, po vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku ukinuti bilo koji proizvod. Bilo koja ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu izrađenu na ovoj stranici nije valjana ako je zabranjena. Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluge, informacije ili drugog materijala koji ste kupili ili pribavili ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve pogreške u Usluzi biti ispravljene.

ODJELJAK 6 – TOČNOST OBRAČUNA I INFORMACIJE O RAČUNU
Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju pošaljete. Možemo prema vlastitom nahođenju ograničiti ili otkazati kupljene količine po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ta ograničenja mogu obuhvaćati narudžbe poslane od strane istog korisničkog računa ili pod njim, iste kreditne kartice i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i / ili dostavu. U slučaju da izvršimo promjenu ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem adrese e-pošte i / ili adrese za naplatu / telefonskog broja navedenog u trenutku narudžbe. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe koje prema našoj vlastitoj prosudbi čine trgovci, preprodavači ili distributeri.

Pristajete pružiti trenutne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje izvršene u našoj trgovini. Slažete se da ćete odmah ažurirati svoj korisnički račun i druge podatke, uključujući adresu e-pošte i brojeve kreditnih kartica i datume isteka, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi.

Za više detalja, pregledajte naša pravila o povratu.

ODJELJAK 7 – NEOBVEZNI ALATI
Možemo vam pružiti pristup alatima treće strane nad kojima niti nadgledamo niti imamo bilo kakvu kontrolu ili unos.
Prihvaćate i slažete se da mi pružamo pristup takvim alatima “takvi kakvi jesu” i “dostupni” bez ikakvih jamstava, izjava ili uvjeta bilo koje vrste i bez ikakve podrške. Nećemo imati nikakvu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na vašu upotrebu neobaveznih alata treće strane. Bilo kakvu upotrebu neobaveznih alata koji se nude putem web mjesta u potpunosti je na vlastiti rizik i diskreciju, a vi biste trebali osigurati da ste upoznati i odobriti uvjete pod kojima alate pružaju relevantni treći dobavljači. U budućnosti također možemo nuditi nove usluge i / ili značajke putem web stranice (uključujući izdavanje novih alata i resursa). Takve nove značajke i / ili usluge također će biti predmet ovih Uvjeta pružanja usluge.

ODJELJAK 8 – VEZE TREĆIH STRANA
Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupni putem naše Usluge mogu uključivati ​materijale trećih strana.
Veze trećih strana na ovom web mjestu mogu vas uputiti na web stranice trećih strana koje nisu povezane s nama. Nismo odgovorni za ispitivanje ili ocjenu sadržaja ili točnosti, ne jamčimo i nećemo imati nikakvu odgovornost ili odgovornost za bilo koji materijal ili web mjesto trećih strana, niti za bilo koji drugi materijal, proizvode ili usluge trećih strana. Ne odgovaramo za bilo kakvu štetu ili štetu koja se odnosi na kupnju ili upotrebu robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s bilo kojim web mjestima trećih strana. Molimo pažljivo pregledajte politike i prakse treće strane i uvjerite se da ih razumijete prije nego što započnete bilo kakvu transakciju. Prigovori, potraživanja, nedoumice ili pitanja u vezi s proizvodima treće strane trebaju se uputiti trećoj strani.

ODJELJAK 9 – KOMENTARI KORISNIKA, POVRATNE INFORMACIJE I OSTALE PRIJAVE
Ako na naš zahtjev pošaljete određene prijave (na primjer prijave na natječaju) ili bez našeg zahtjeva šaljete kreativne ideje, prijedloge, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo putem Interneta, e-poštom, poštom ili na neki drugi način (zajedno, ‘komentari’), slažete se da možemo u bilo kojem trenutku, bez ograničenja, uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevoditi i na bilo koji drugi način koristiti bilo koji medij bilo koje komentare koje nam proslijedite. Mi smo i nećemo biti obvezni (1) čuvati povjerljive komentare; (2) platiti naknadu za bilo koji komentar; ili (3) da odgovori na bilo koji komentar. Možemo, ali nemamo obvezu nadzirati, uređivati ​​ili uklanjati sadržaj za koji prema vlastitom nahođenju utvrdimo da je nezakonit, uvredljiv, prijeteći, klevetnički, klevetnički, pornografski, opscen ili na bilo koji drugi način neprikladan ili krši intelektualno vlasništvo bilo koje strane ili ove Uvjete pružanja usluge. Slažete se da vaši komentari neće kršiti bilo koje pravo bilo koje treće strane, uključujući autorska prava, zaštitni znak, privatnost, osobnost ili druga osobna ili vlasnička prava. Nadalje se slažete da vaši komentari neće sadržavati klevetnički ili na drugi način nezakonit, uvredljiv ili opscen materijal, niti sadržavati bilo koji računalni virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogao utjecati na rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu e-adresu, pretvarati se da niste netko drugi ili na drugi način zavarati nas ili treće strane u vezi s podrijetlom bilo kakvih komentara. Isključivo ste odgovorni za sve komentare koje date i njihovu točnost. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost i ne preuzimamo odgovornost za komentare objavljene od vas ili bilo koje treće strane.

ODJELJAK 10 – OSOBNI PODACI
Vaše podnošenje osobnih podataka putem trgovine regulirano je našim Pravilima o privatnosti.

ODJELJAK 11 – POGREŠKE, NETOČNOSTI I PROPUSTI
Povremeno na našoj web stranici ili u Usluzi mogu postojati informacije koje sadrže tiskarske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove otpreme proizvoda, vrijeme prijevoza i dostupnost. Pridržavamo pravo ispravljanja pogrešaka, netočnosti ili propusta te promjene ili ažuriranja podataka ili otkazivanja narudžbi ako su bilo koje informacije u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu netočne u bilo kojem trenutku bez prethodne najave (uključujući i nakon što ste predali narudžbu). Ne preuzimamo obvezu ažurirati, izmijeniti ili razjasniti informacije u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu, uključujući, bez ograničenja, informacije o cijenama, osim ako to zahtijeva zakon. Nijedan određeni datum ažuriranja ili osvježavanja primijenjen u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu ne smije biti naznačen da su svi podaci u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu izmijenjeni ili ažurirani.

ODJELJAK 12 – ZABRANJENE UPORABE
Uz ostale zabrane utvrđene Uvjetima pružanja usluge, zabranjeno vam je korištenje web mjesta ili njegovog sadržaja: (a) u bilo koju nezakonitu svrhu; (b) tražiti od drugih da izvrše ili sudjeluju u bilo kakvim nezakonitim radnjama; (c) kršiti bilo kakve međunarodne, savezne, provincijske ili državne propise, pravila, zakone ili lokalne uredbe; (d) kršiti ili kršiti naša prava intelektualnog vlasništva ili prava intelektualnog vlasništva drugih; (e) uznemiravati, zlostavljati, vrijeđati, štetiti, klevetati, klevetati, omalovažavati, zastrašivati ​​ili diskriminirati na temelju spola, seksualne orijentacije, vjere, etničke pripadnosti, rase, dobi, nacionalnog podrijetla ili invaliditeta; (f) podnošenje lažnih ili obmanjujućih podataka; (g) za prijenos ili prijenos virusa ili bilo koje druge vrste zlonamjernog koda koji će ili se može koristiti na bilo koji način koji će utjecati na funkcionalnost ili rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili Interneta; (h) za prikupljanje ili praćenje osobnih podataka drugih; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, scrape; (j) u bilo koju opscenu ili nemoralnu svrhu; ili (k) za ometanje ili zaobilaženje sigurnosnih značajki Usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili Interneta. Zadržavamo pravo ukinuti vašu upotrebu Usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje zabranjene upotrebe.

ODJELJAK 13 – ODRICANJE GARANCIJE; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Ne garantiramo, ne zagovaramo i ne jamčimo da će vaša upotreba naše usluge biti neprekinuta, pravodobna, sigurna ili bez pogrešaka.
Ne jamčimo da će rezultati koji se mogu dobiti korištenjem usluge biti točni ili pouzdani. Slažete se da s vremena na vrijeme možemo ukloniti uslugu na neodređeno vrijeme ili je otkazati u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Izričito se slažete da je vaša upotreba usluge ili nemogućnost korištenja usluge na vaš vlastiti rizik. Usluga i svi proizvodi i usluge koji vam se isporučuju putem usluge pružaju se (osim kako smo to izričito naveli) “takvi kakvi jesu” i “dostupni” za vašu upotrebu, bez ikakvih izjava, jamstava ili bilo kakvih uvjeta, bilo izričitih bilo podrazumijeva, uključujući sva podrazumijevana jamstva ili uvjete prodajnosti, prodajne kvalitete, podobnosti za određenu svrhu, trajnosti, naslova i nekršenja.

qe:sa pets, ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu ozljedu, gubitak, potraživanje ili bilo koje izravne, neizravne, slučajne, kaznene, posebne, naše direktore, službenike, zaposlenike, podružnice, agente, izvođače, pripravnike, dobavljače, davatelje usluga ili davatelje licenci ili posljedične štete bilo koje vrste, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit, izgubljeni prihod, izgubljenu štednju, gubitak podataka, troškove zamjene ili bilo koju sličnu štetu, bilo da je zasnovana na ugovoru, deliktu (uključujući nemar), strogoj odgovornosti ili na bilo koji drugi način koji proizlazi od vaše upotrebe bilo koje usluge ili bilo kojeg proizvoda nabavljenog korištenjem usluge ili za bilo koji drugi zahtjev povezan na bilo koji način s vašom uporabom usluge ili bilo kojeg proizvoda, uključujući, ali bez ograničenja, bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju, ili bilo koji gubitak ili štetu bilo koje vrste nastali kao rezultat korištenja usluge ili bilo kojeg sadržaja (ili proizvoda) objavljenog, prenošenog ili dostupnog na drugi način putem usluge, čak i ako su obaviješteni o njihovoj mogućnosti. Budući da neke države ili jurisdikcije ne dopuštaju izuzeće ili ograničenje odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, u takvim državama ili jurisdikcijama naša odgovornost bit će ograničena na maksimalnu mjeru dopuštenu zakonom.

ODJELJAK 14 – NAKNADA
Pristajete na naknadu štete, obranu i držanje bezazlenih rješenja Urban Farm i našeg roditelja, podružnica, podružnica, partnera, službenika, direktora, agenata, dobavljača, davatelja licenci, dobavljača usluga, kooperanata, dobavljača, pripravnika i zaposlenika, bezazlenih od bilo kakvih zahtjeva ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade koje je napravila bilo koja treća strana ili je proizašla iz vašeg kršenja ovih Uvjeta pružanja usluge ili dokumenata koje oni uključuju referencom, ili vaše kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

ODJELJAK 15 – RAZDJELJIVOST
U slučaju da se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta pružanja usluge nezakonita, nevaljana ili neprovediva, takva će odredba ipak biti izvršna u najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, a neizvršljivi dio smatrat će se odvojenim od ovih Uvjeta Usluga, takvo utvrđivanje neće utjecati na valjanost i izvršnost bilo kojih ostalih preostalih odredbi.

ODJELJAK 16 – PRESTANAK
Obveze i obveze stranaka nastale prije datuma raskida preživjet će raskid ovog sporazuma u sve svrhe. Ovi Uvjeti pružanja usluge vrijede osim ako ih ne raskinete ni vi ni mi. Ove Uvjete pružanja usluge možete prekinuti u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše Usluge ili kad prestanete koristiti našu web stranicu. Ako prema našoj vlastitoj prosudbi ne budete poštivali bilo koji uvjet ili odredbu ovih Uvjeta pružanja usluge ili sumnjamo da niste uspjeli, također možemo u bilo kojem trenutku raskinuti ovaj ugovor bez najave, a vi ćete i dalje biti odgovorni za sve dospjele iznose do datuma raskida, uključujući; i / ili u skladu s tim može vam uskratiti pristup našim Uslugama (ili bilo kojem njihovom dijelu).

ODJELJAK 17 – CIJELI SPORAZUM
Neuspjeh u provedbi ili provedbi bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta pružanja usluge neće predstavljati odricanje od tog prava ili odredbe. Ovi Uvjeti pružanja usluge i bilo koja pravila ili operativna pravila koja smo objavili na ovom mjestu ili u vezi s Uslugom predstavljaju cjelokupni sporazum i razumijevanje između vas i nas i uređuju vašu upotrebu Usluge, zamjenjujući bilo kakve prethodne ili suvremene dogovore, komunikacije i prijedloge, usmeno ili pismeno, između vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na sve prethodne verzije Uvjeta pružanja usluge). Bilo kakve nejasnoće u tumačenju ovih Uvjeta pružanja usluge neće se tumačiti protiv strane koja sastavlja nacrt.

ODJELJAK 18 – UPRAVNO PRAVO
Ovim Uvjetima pružanja usluge i bilo kojim odvojenim ugovorima kojima vam pružamo Usluge upravljat će se i tumačiti u skladu sa hrvatskim zakonima.

ODJELJAK 19 – PROMJENE UVJETA USLUGE
Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge.
Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, ažurirati, izmijeniti ili zamijeniti bilo koji dio ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno provjeravati naše web mjesto radi promjena. Vaša daljnja upotreba ili pristup našoj web stranici ili Usluzi nakon objavljivanja bilo kakvih promjena ovih Uvjeta pružanja usluge predstavlja prihvaćanje tih promjena.

ODJELJAK 20 – KONTAKT INFORMACIJE
Pitanja o Uvjetima pružanja usluge trebaju nam se slati na qesapets@gmail.com.