home

projekti

press

kontakt

fb.com/realfibercompany

fb.com/hempcretehrvatska

fb.com/qesapets

fb.com/bioblok

fb.com/biopancomposite

©opyright by realfiber. Sva prava pridržana, 2021.

Pravila o privatnosti

Vaša privatnost je za nas vrlo važna. U Realfiberu imamo nekoliko temeljnih načela koja slijedimo:

  • Ne tražimo od vas osobne podatke osim ako ih zaista ne trebamo.
  • Ne dijelimo vaše osobne podatke ni sa kim, osim u skladu sa zakonom, razvijanjem naših proizvoda ili zaštitom naših prava.
  • Ne pohranjujemo osobne podatke na naše poslužitelje osim ako su potrebni za kontinuirano funkcioniranje naše web stranice.

 

POSJETITELJI WEB STRANICE

Kao i većina operatora web stranica, Realfiber prikuplja ne-osobne podatke koje web preglednici i poslužitelji obično stavljaju na raspolaganje, kao što su podaci o vrsti preglednika, jezične postavke, web mjesto koje s kojeg su posjetitelji došli te datum i vrijeme svakog posjeta web stranici. Svrha Realfibera u prikupljanju osobnih podataka je bolje razumijevanje kako posjetitelji Realfibera koriste njegovu web stranicu.

 

ZAŠTITA OSOBNO-IDENTIFICIRAJUĆIH INFORMACIJA

Realfiber otkriva potencijalno osobne i identificirajuće podatke samo osobama svojih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija koje (i) trebaju znati te podatke kako bi ih Realfiber obradio u ime ili za pružanje usluga dostupnih na Realfiber (ii) koji su pristali da neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija mogu se nalaziti izvan vaše matične države; Korištenjem web stranice Realfiber pristajete na prijenos takvih podataka na njih. Realfiber nikome neće iznajmljivati ​​ili prodavati potencijalno osobne i identificirajuće podatke. Osim gore opisanih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija, Realfiber otkriva potencijalno identificirajuće i osobno identificirajuće podatke samo kao odgovor na poziv na sud, nalog suda ili druge vladine zahtjeve ili kad Realfiber dobronamjerno vjeruje da objavljivanje je razumno potrebno radi zaštite vlasništva ili prava Realfibera, trećih strana ili šire javnosti. Realfiber poduzima sve mjere razumno potrebne za zaštitu od neovlaštenog pristupa, upotrebe, izmjena ili uništavanja potencijalno osobnih podataka i podataka koje identificiraju osobno.

COOKIES

Kolačić (cookie) je niz informacija koje web mjesto pohranjuje na računalu posjetitelja i koji preglednik posjetitelja pruža web mjestu svaki put kada se posjetitelj vrati. Realfiber koristi kolačiće za prepoznavanje i praćenje posjetitelja, njihovo korištenje Realfiber web stranice i njihove postavke pristupa web stranici.

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe Google Analytics na našoj web stranici. Google Analytics koristi kolačiće kako bi pomogao web stranici da analizira kako je korisnici koriste. Informacije se dijele s Googleom anonimno. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku ili instaliranjem sljedećeg dodatka na preglednik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Iako je većina promjena vjerojatno neznatna, Realfiber može s vremena na vrijeme mijenjati svoju Politiku privatnosti, a prema vlastitoj prosudbi. Realfiber potiče posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu radi bilo kakvih promjena u svojim pravilima o privatnosti. Vaša daljnja upotreba ove web stranice nakon bilo kakve promjene u ovim Pravilima o privatnosti predstavljat će vaše prihvaćanje takve promjene.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se:

  • emailom: info@real-fiber.eu,
  • poštom: Realfiber d.o.o., Hercegovačka ulica 8E, 10310 Ivanić Grad, Croatia, OIB: 37060430044,
  • putem WhatsAppa: kliknite ovdje i spremite Realfiber kao kontakt.